NorrköpingNyheter

Inbrott i våffelstuga – platsväxter och infravärme borta

Klockan 01.29, natten mot fredag, kom det inbrottslarm från ett våffelkafé i Ljura, Norrköping.

Polisen åkte till platsen och det visade sig att ingen varit inne i lokalerna men däremot har två infravärmare och plastväxter stulits från en en utedel. Polisen spanade i omgivningarna men kunde inte hitta någon misstänkt.

Några timmar senare , klockan 04.29, polisen fick annat samtal om stök och oljud i ett trapphus på Albrektsvägen i Norrköping. När polisen kom till platsen var det lugnt men en man i 50-årsåldern påträffades. Polispatrullen, som tidigare varit på stölden i Ljura, noterade dock att mannens signalement stämde i detalj med vad som kunnat noteras på en övervakningsfilm. Mannen greps och fördes till polisstationen för förhör angående stöld.

Plastväxterna har dock ännu inte återfunnits.

Relaterade artiklar

Back to top button