6 C
Norrköping
måndag, april 12, 2021

Bråk avslöjade knarkgömma

Polisen kallades, strax efter klockan 01,00, till en bostad i stadsdelen Berget i Norrköping där det skulle ha varit oroligheter, enligt inringare.

Polisen åkte till platsen och träffade på en kvinna i 30-årsåldern som ska ha blivit misshandlad i en bostad. Polisen höll förhör med kvinnan, som inte var allvarligt skadad och en utredning om misshandel påbörjades. I samma bostad fanns en annan kvinna i samma ålder och hon blev misstänkt för misshandel, greps och fördes till polisstationen för förhör. Hon förhördes och vid 06.20 blev hon anhållen av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för misshandel.

I samband med denna händelse uppstod även misstankar om narkotikabrott  genom innehav. Polisen genomförde en husrannsakan och sökte efter misstänkt narkotika. En mindre mängd anträffades och den drabbade kvinnan ovan samt en man i samma ålder är misstänkt för narkotikabrott genom innehav. Det misstänkta preparatet togs i beslag för en kommande analys.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

Föregående artikelGräsbrand i Rambodal
Nästa artikelBil och elsparkcykel i krock

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot söndagen larmades polis och ambulans till City gross parkering på Ingelsta i...
Vid 14.30-tiden på fredagseftermiddagen fick polisen flera larmsamtal om bråk vid Söder Tull i...
På tisdagskvällen larmades flera polispatruller till Hageby i Norrköping. Polisen fick larmet strax före klockan...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
6 ° C
6 °
6 °
70 %
6.7kmh
75 %
mån
6 °
tis
6 °
ons
7 °
tor
10 °
fre
12 °