NorrköpingNyheterÖstergötland

Bråk avslöjade knarkgömma

Polisen kallades, strax efter klockan 01,00, till en bostad i stadsdelen Berget i Norrköping där det skulle ha varit oroligheter, enligt inringare.

Polisen åkte till platsen och träffade på en kvinna i 30-årsåldern som ska ha blivit misshandlad i en bostad. Polisen höll förhör med kvinnan, som inte var allvarligt skadad och en utredning om misshandel påbörjades. I samma bostad fanns en annan kvinna i samma ålder och hon blev misstänkt för misshandel, greps och fördes till polisstationen för förhör. Hon förhördes och vid 06.20 blev hon anhållen av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för misshandel.

I samband med denna händelse uppstod även misstankar om narkotikabrott  genom innehav. Polisen genomförde en husrannsakan och sökte efter misstänkt narkotika. En mindre mängd anträffades och den drabbade kvinnan ovan samt en man i samma ålder är misstänkt för narkotikabrott genom innehav. Det misstänkta preparatet togs i beslag för en kommande analys.

Relaterade artiklar

Back to top button