NorrköpingNyheterÖstergötland

Kvinna till sjukhus efter grov misshandel

Strax efter klockan 18 på torsdagskvällen larmades ambulans och polis om en skadad person i en lägenhet på Bråddgatan i Norrköping.

I lägenheten fanns en skadad kvinna i 55-årsåldern. Hon hade en sårskada som troligen orsakats av ett vasst föremål. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus. En person har fått följa med till polisstationen för förhör.

Platsen spärrades av och tekniker skickades till platsen för att genomföra en brottsplatsundersökning.

Polisen har pratat med ett flertal personer på platsen, men exakt vad som har hänt är ännu oklart och man vill därför komma i kontakt med fler personer som kan ha sett något. Ärendet beskrivs som rörigt av polisens presstalesperson Björn Öberg.

Ärendet utreds som grov misshandel.

Relaterade artiklar

Back to top button