NorrköpingNyheterÖstergötland

Lastbil kraschade in i släpvagn på E4

Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta i Norrköping.

I köerna från en tidigare trafikolycka vid trafikplats Norrköping Norra hade en lastbil och en personbil med släp kolliderat. Lastbilen hade kört in i bilens släpvagn. I samband med olyckan hamnade båda fordonen i diket, men det kraftigt demolerade släpet stod kvar på vägen.

När räddningsmanskapet kom på plats stängdes trafiken först av helt i norrgående riktning under tiden som vägen sanerades från skräp. Man kunde dock snart öppna ett körfält förbi olycksplatsen, men olyckan hann dra på sig långa köer.

Polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik. Den som misstänks är en man i 30-årsåldern.

Relaterade artiklar

Back to top button