NorrköpingNyheterÖstergötland

Långa köer efter krock på Söderleden

Vid 15-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en trafikolycka på Söderleden i Norrköping.

I höjd med trafikplats Vilbergen, riktning mot flygplatsen, hade två bilar kolliderat. Fyra personer uppgavs vara drabbade, två vuxna och två barn. Föraren i den påkörda bilen klagade på smärta i överkroppen, men ska inte ha behövt följa med till sjukhus.

En av förarna, en kvinna i 20-årsåldern, fick en bot för att hon ej haft tillräckligt avstånd till framförvarande fordon, skriver polisen på sin hemsida.

Under räddningsarbetet var vägen avstängd och trafiken leddes upp på Gamla Övägen. Det blev långa köer på vägarna i området. När räddningstjänsten lämnade platsen vid 15.30-tiden började köerna vid trafikplats Skarphagen.

Relaterade artiklar

Back to top button