-2.2 C
Norrköping
måndag, januari 18, 2021

Kvinna häktad misstänkt för dråp

Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot den kvinna som sedan i tisdags suttit anhållen misstänkt för mord.

Det var natten mot tisdagen som en man i 60-årsåldern hittades mycket svårt skadad efter ett lägenhetsbråk i Ljura. Han fördes till sjukhus, men avled senare av sina skador. Enligt uppgifter till P4 Östergötland ska han ha blivit knivmördad.

En kvinna i 55-årsåldern greps i anslutning till brottsplatsen och anhölls senare misstänkt för mord. Idag hölls häktningsförhandlingar och Norrköpings tingsrätt valde att häkta henne på sannolika skäl misstänkt för dråp.

– Förundersökningen fortsätter nu med nya förhör med vittnen som bor i närområdet och fortsatt kriminalteknisk undersökning. Av stor betydelse för utredningen är också den obduktion av den avlidna som utförs av rättsläkare under nästa vecka. Tillsammans kommer dessa utredningsåtgärder att vara viktiga pusselbitar för oss i att få klarhet vad som hände och vad som orsakade att mannen avlidit, förklarar Torsten Angervåg, som leder förundersökningen vid Åklagarkammaren i Norrköping.

Åtal ska vara väckt senast fredagen den 22 januari.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På torsdagskvällen larmades räddningstjänst och polis om brand på Ljuragatan i Norrköping. Larmet inkom...
På onsdagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om lägenhetsbrand på Albrektsvägen i Norrköping. Enligt larmet,...
Just nu pågår inspelningar av Netflix nya svenska originalserie ”Den osannolika mördaren”. Serien är baserad...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-2.2 ° C
-2 °
-2.8 °
80 %
3.1kmh
90 %
mån
-3 °
tis
1 °
ons
4 °
tor
4 °
fre
1 °