FinspångNorrköpingNyheterÖstergötland

Biljakt från Norrköping till Finspång

Vid 22.30-tiden på onsdagskvällen skulle en polispatrull stoppa och kontrollera en bil i utkanten av Norrköping.

Föraren ville dock inte låta sig stoppas utan försökte istället köra ifrån patrullen. Ett förföljande inleddes och den flyende bilisten körde upp på riksväg 51 och västerut. Mellan Ingelsta och Eriksbergsrondellen körde bilisten på fel sida om mitträcket och i mötande bilars körfält.

Flertalet polispatruller anslöt till biljakten som tog slut i Finspång. På Gronvägen övergavs bilen och personerna försvann till fots in bland villorna. Ett stort polispådrag sökte efter personerna i området, bland annat med hund.

Vid tvåtiden hade personerna ännu inte påträffats. I anslutning till den övergivna bilen har polisen dock gjort en del beslag.

Hur ärendet kommer att rubriceras är i skrivande stund inte känt.

Relaterade artiklar

Back to top button