NorrköpingNyheterÖstergötland

Bilar brann på bilfirma – polisen utreder mordbrand

Natten mot torsdagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Importgatan i Norrköping.

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 00.42. Enligt dom första uppgifterna skulle det brinna en bil inne på Audis inhägnade område. När brandmännen anlände till platsen hade branden spridit sig och tre bilar stod i lågor. Alla tre bilar blev totalförstörda och ytterligare två bilar kan ha fått värmeskador.

Exakt hur branden startat är inte känt, men på grund av det stora godsvärdet har polisen inlett en förundersökning gällande mordbrand, berättar Erik Creutz, vakthavande befäl för polisen i region Öst för NkpgNews.

Platsen kommer att spärras av i väntan på en teknisk undersökning.

Relaterade artiklar

Back to top button