7.2 C
Norrköping
måndag, april 12, 2021

Kraschade av vägen efter biljakt

Det var strax före klockan 19 som räddningstjänst och ambulans larmades till en våldsam avåkning vid trafikplats Åby norr om Norrköping.

En bilist som polisen hade försökt få stopp på hade i hög hastighet kört genom ett räcke och ner i en slänt. I bilen fanns en kvinna och en hund. Räddningspersonalen tvingades klippa upp bilens tak för att få ut kvinnan ur bilen på ett säkert sätt. Hon fördes sedan med ambulans till sjukhus. Hunden kunde ledas till en av polisbilarna.

Innan olyckan hade polisen först jagat bilisten norrut på E4 och sedan vände hon tillbaka och körde söderut. Föraren ska ha fått flera chanser att stanna. Strax innan avfarten försökte polisen stoppa bilen med spikmatta. Till följd av detta fick en annan bilist punktering och behövde bärgas.

Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, är nu misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri samt för att ej ha stannat på polismannens tecken.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På lördagskvällen inträffade en viltolycka på E4 mellan Norrköping och Linköping. Strax efter trafikplats Melby,...
Vid 12.40-tiden larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på E4 norr om Norrköping. I höjd...
Vid 20.30-tiden på lördagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en villabrand på Sportvägen...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
7.2 ° C
7.8 °
7 °
61 %
6.7kmh
75 %
mån
6 °
tis
5 °
ons
7 °
tor
10 °
fre
12 °