NorrköpingNyheterÖstergötland

28-årig man åtalas sexbrott mot 11-årig flicka

Flera medier, däribland Östnytt, berättar i dag att en tidigare dömd 28-årig man från Linköping nu åtalas för att ha sexutnyttjat en 11-åriga flicka.

Brotten det rör sig om är flera och ska ha skett på en mindre ort i Östergötland. Samtliga brott är av sexuell karaktär och gäller, bland annat, grovt sexuellt utnyttjande av barn för sexuell posering och i samtliga fall gäller det samma 11-åriga flicka.

Mannen förekommer sedan tidigare i brottsregisteret och har tidigare dömts till fängelse i 3 år för våldtäkt och fängelse i 1 år och 4 månader för misshandel och försök till våldtäkt. De tidigare brotten har inträffat i Östergötlands och Örebros län.

28-åringen nekar till brott.

Relaterade artiklar

Back to top button