NorrköpingNyheterÖstergötland

Bilbrand i Pryssgården – polisen utreder mordbrand

Natten mot fredagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand i Pryssgården i Norrköping.

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 01.15. Det hade börjat brinna i en bil som stod parkerad nära en villa. Branden ska ha föregåtts av en smäll. När brandmännen anlände till platsen hade boende lyckats släcka branden med hjälp av brandsläckare och vattenslang. När räddningstjänsten kontrollerat att det var ordentligt släckt så överlämnandes ärendet till polisen.

Det går inte att utesluta att branden kan ha varit anlagd och det var risk för spridning till villan. En förundersökning gällande mordbrand har inletts, berättar Marina Persson, vakthavande befäl vid polisen i region Öst för NkpgNews. Bilen kommer att genomgå en teknisk undersökning.

Relaterade artiklar

Back to top button