LinköpingNyheterÖstergötland

Grovt våldsbrott i Linköping – polisen utreder mordförsök

Det var klockan 01.14 natten mot söndagen som en polispatrull hittade en skadad man på Ågatan i centrala Linköping. Mannen, som är i 20-årsåldern, hade blivit utsatt för ett grovt våldsbrott. Han fördes med ambulans till sjukhus för vård av allvarliga skador. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska det röra sig om en knivskärning.Brottsplatsen spärrades av och under natten har polisen hållit förhör med vittnen till händelsen.I skrivande stund finns inga uppgifter om att någon gripits för gärningen, som rubriceras som mordförsök.Uppdatering Senare under natten kunde polisen gripa tre män misstänkta för brottet. De tre männen, som alla är i 20-årsåldern, har nu anhållits av åklagare, misstänka för försök till mord.
Via
Lkpg.News

Relaterade artiklar

Back to top button