3.6 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Grovt våldsbrott i Linköping – polisen utreder mordförsök

Det var klockan 01.14 natten mot söndagen som en polispatrull hittade en skadad man på Ågatan i centrala Linköping.  Mannen, som är i 20-årsåldern, hade blivit utsatt för ett grovt våldsbrott. Han fördes med ambulans till sjukhus för vård av allvarliga skador. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska det röra sig om en knivskärning. Brottsplatsen spärrades av och under natten har polisen hållit förhör med vittnen till händelsen. I skrivande stund finns inga uppgifter om att någon gripits för gärningen, som rubriceras som mordförsök. Uppdatering Senare under natten kunde polisen gripa tre män misstänkta för brottet. De tre männen, som alla är i 20-årsåldern, har nu anhållits av åklagare, misstänka för försök till mord.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var vid 15.30-tiden på tisdagseftermiddagen som larm inkom om två trafikolyckor nära varandra...
Det var tidigare i år som en 40-årig man, nästan dödade, en nioårig flicka...
Idag föll domen mot Daniel Nyqvist som erkänt dubbelmordet på Åsgatan i Linköping 2004.  Han...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
3.6 ° C
4 °
2.8 °
75 %
1.3kmh
53 %
tis
4 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °