NorrköpingNyheterÖstergötland

Anlagd bilbrand i centrala Norrköping

På fredagskvällen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand Prästgatan i Norrköping. 

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 19.41 och enligt de första uppgifterna skulle någon ha lagt något under en bil som sedan börjat brinna. Två personbilar har brunnit på den aktuella adressen, uppger räddningstjänsten. Det ena fordonet är helt förstört, medans det andra har fått mindre skador av hettan.

I samband med branden blev det en rökspridning till en närliggande fastighet och brandmännen fick ventilera trapphuset. En ruta på fastigheten fick också brandskador.

Polisen misstänker att branden var anlagd och har hållit förhör med vittnen, letat efter spår samt genomfört dokumentation. En förundersökning om skadegörelse genom brand har inletts, men i nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

Relaterade artiklar

Back to top button