13.9 C
Norrköping
tisdag, april 20, 2021

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel kommer till länet

Den 25 november kommer Kronprinsessan Victoria och hennes make Prins Daniel till Östergötland. Detta med anledning av den pågående pandemin. 

Den 25 november står landshövding Carl Fredrik Graf värd för ett besök av Kronprinsessan och Prins Daniel. Detta för att uppmärksamma myndigheter, företag, organisationer och individer som har påverkats och bidragit under den pågående pandemin. Förhoppning är även att ingjuta tillförsikt och framtidstro.

Påverkar

– Detta är ett mycket positivt initiativ av Kungafamiljen. Pandemin har påverkat oss alla på ett eller annat sätt och det finns många insatser som förtjänar att hyllas och uppmärksammas. Samtidigt måste vi blicka framåt. Jag ser fram emot besöket av Kronprinsessparet och är säker på att vi tillsammans med andra aktörer i Östergötland kommer att erbjuda många intressanta och givande möten, säger Carl Fredrik Graf, i ett pressmeddelande.

Besöker samtliga län

Under hösten 2020 och våren 2021 kommer samtliga 21 län i Sverige att få liknande besök. Vid besöken kommer medlemmar i Kungafamiljen att träffa landshövdingarna samt representanter för vård och omsorg. Andra regionala frågor som rör kultur- och näringslivet kommer även att belysas. Samtliga besök genomförs under former anpassade efter den pågående pandemin och i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På tisdagskvällen larmades räddningstjänst och polis om en brand i Vrinneviskogen i Norrköping. Larmet inkom...
Vid 16.30-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en trafikolycka på E4 söder om...
Det var vid tiotiden som larm inkom om brand på Sörbyvägen i Norrköping. Det brann...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
13.9 ° C
15 °
13 °
35 %
3.1kmh
14 %
tis
12 °
ons
12 °
tor
4 °
fre
7 °
lör
6 °