-6 C
Norrköping
torsdag, januari 28, 2021

Inbrottstjuv greps efter biljakt

Strax före midnatt utsattes Handlarn i Kimstad utanför Norrköping för inbrott.  Gärningsmännen hade krossat ett fönster och tagit sig in i butiken. Där kom dom över tobaksvaror och växelpengar. Efter inbrottet försvann dom från platsen i två bilar. Butiken har delat en övervakningsfilm på sin facebooksida där man kan se hur inbrottet gick till och vilken skada gärningsmännen orsakade. Senare under natten, klockan 02.31, larmades polisen om ännu ett inbrott. Denna gång i en klädaffär vid Kanalhamnen i Söderköping. Även denna gång lämnade gärningsmännen platsen i två bilar. Ungefär 40 minuter efter larmet fick polisen syn på bilarna och lyckades få stopp på en av dem. Två män i 20-årsåldern greps och bilen togs i beslag. De båda männen anhölls senare av åklagare. Den andra bilen vägrade stanna och ett efterföljande inleddes. Vid Söderköpings golfklubb körde bilen av vägen och kraschade in i ett träd. Ambulans tillkallades och föraren, en 17-årig kille som saknade körkort, fördes till sjukhus för kontroll.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Under tidiga onsdagskvällen jagade Norrköpingspolisen en bilist som vägrat stanna på polismans tecken. Jakten...
Under natten mot den 27 januari placerade någon eller några okända personer ut flygblad...
Vid 17.30-tiden fick polisen samtal om bostadsinbrott i Ljura i Norrköping. Tjuven hade brutit upp...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
snöfall
-6 ° C
-6 °
-6.1 °
93 %
4.1kmh
90 %
tor
-3 °
fre
-4 °
lör
-5 °
sön
-3 °
mån
-4 °