-0.8 C
Norrköping
måndag, april 19, 2021

Inbrottstjuv greps efter biljakt

Strax före midnatt utsattes Handlarn i Kimstad utanför Norrköping för inbrott.  Gärningsmännen hade krossat ett fönster och tagit sig in i butiken. Där kom dom över tobaksvaror och växelpengar. Efter inbrottet försvann dom från platsen i två bilar. Butiken har delat en övervakningsfilm på sin facebooksida där man kan se hur inbrottet gick till och vilken skada gärningsmännen orsakade. Senare under natten, klockan 02.31, larmades polisen om ännu ett inbrott. Denna gång i en klädaffär vid Kanalhamnen i Söderköping. Även denna gång lämnade gärningsmännen platsen i två bilar. Ungefär 40 minuter efter larmet fick polisen syn på bilarna och lyckades få stopp på en av dem. Två män i 20-årsåldern greps och bilen togs i beslag. De båda männen anhölls senare av åklagare. Den andra bilen vägrade stanna och ett efterföljande inleddes. Vid Söderköpings golfklubb körde bilen av vägen och kraschade in i ett träd. Ambulans tillkallades och föraren, en 17-årig kille som saknade körkort, fördes till sjukhus för kontroll.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På lördagseftermiddagen larmades ett stort polispådrag till S:t Persgatan i Norrköping. Polisen fick larmet vid...
Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen inkom larm till polisen om bråk på Eriklundsplan...
Natten mot söndagen larmades polis och ambulans till City gross parkering på Ingelsta i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.8 ° C
0.6 °
-2 °
80 %
2.1kmh
20 %
mån
15 °
tis
16 °
ons
12 °
tor
4 °
fre
7 °