-3.2 C
Norrköping
tisdag, januari 19, 2021

Larm om bråk i Hageby – Kvinna till attack mot polisbil

Polisen i Norrköping larmades på måndagen till en adress i Hageby då det var stökigt på platsen. Än värre blev det när en ung kvinna gav sig på att försöka slå sönder polisbilen med någon form av tillhygge.  Presstalespersonen hos polisen i region Öst, Dennis Johansson Strömberg, bekräftar det som skett när NkpgNews ringer upp. – Det kom in som någon form av bråk, men sedan blev det rejält stökigt. Kvinnan som gav sig på polisbilen var inte iblandad från början utan hon dök upp lite från sidan och efter en stund. Det är ett väldigt stökigt ärende och jag har inte all fakta just nu. På den film som NkpgNews tagit del av kan man se den unga kvinnan attackera polisbilen och försöka slå sönder ett av sidofönstren. Hon hindras då av en polis som sprejar henne med pepparsprej. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, greps och är nu misstänkt för blåljussabotage.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På söndagskvällen larmades polisen till Skärblacka med anledning av ett pågående lägenhetsinbrott. Polisen fick...
Vid 18-tiden larmades räddningstjänsten om en brand i en villa på Kapplandsgatan i Norrköping. Det...
Strax efter klockan 22 larmades ett stort polispådrag till Nordantill i Norrköping. Det hela ska...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-3.2 ° C
-2 °
-4 °
93 %
1kmh
90 %
tis
1 °
ons
5 °
tor
6 °
fre
2 °
lör
2 °