-3.9 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Skottlossning i Klockaretorpet – polisen utreder mordförsök

Vid 22.40-tiden på tisdagskvällen fick polisen flera samtal om misstänkt skottlossning i Klockaretorpet i Norrköping.  Strax därefter kom uppgifter om att en person sökt vård för en misstänkt skottskada. Den skottskadade är en man i 25-årsåldern och skadorna ska inte vara livshotande. Flera polispatruller skickades till Klockartorpet och till andra platser för att ta reda på vad som hänt, skriver polisen på sin hemsida. Ett område vid spårvagnens vändslinga spärrades av och i skrivande stund arbetar kriminaltekniker på platsen. Polisen arbetar också med dörrknackning i området. Polisen är intresserad av tips och iakttagelser från platsen som kan sättas i samband med händelsen. Har du sett något? Ring 114 14. Ärendet utreds som försök till mord.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På torsdagskvällen larmades polis och ambulans till Vidablick i Norrköping. Polisen uppger att det...
Klockan 02.38 natten mot måndag och i samband med en fordons- och förarkontroll på...
På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-3.9 ° C
-1 °
-5 °
74 %
0.5kmh
5 %
lör
5 °
sön
2 °
mån
2 °
tis
3 °
ons
3 °