NorrköpingNyheterÖstergötland

Dramatisk biljakt genom centrala Norrköping

Polisen skulle stoppa och kontrollera en personbil, strax innan midnatt, i centrala Norrköping, men personbilen försökte att köra från polisen och vägrade att stanna. Polisen följde efter personbilen. Efterföljandet sker i centrala delarna av Norrköping och når sitt slut på väg ut mot Klockaretorpet, Norrköping. Under färdens gång uppstår en del brottsmisstankar då den misstänkte kör i hög hastighet, mot rött ljus i skymd korsning och på gång- och cykelväg.Till slut stannade personbilen. Föraren lämnade förarsätet medan personbilen rullade, vilket gjorde att personbilen körde in i polisbilen.När polisen konfronterade föraren gjorde föraren motstånd. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, vårdslöshet i trafik, vållande till trafikolycka och våldsamt motstånd.

Relaterade artiklar

Back to top button