0.9 C
Norrköping
torsdag, mars 4, 2021

Dramatisk biljakt genom centrala Norrköping

Polisen skulle stoppa och kontrollera en personbil, strax innan midnatt, i centrala Norrköping, men personbilen försökte att köra från polisen och vägrade att stanna. Polisen följde efter personbilen. Efterföljandet sker i centrala delarna av Norrköping och når sitt slut på väg ut mot Klockaretorpet, Norrköping. Under färdens gång uppstår en del brottsmisstankar då den misstänkte kör i hög hastighet, mot rött ljus i skymd korsning och på gång- och cykelväg. Till slut stannade personbilen. Föraren lämnade förarsätet medan personbilen rullade, vilket gjorde att personbilen körde in i polisbilen. När polisen konfronterade föraren gjorde föraren motstånd. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, vårdslöshet i trafik, vållande till trafikolycka och våldsamt motstånd.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 14.30-tiden larmades räddningstjänst och polis till Borgsmoskolan i Norrköping med anledning av att...
Vid 16.40-tiden larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Nygatan i Norrköping. Enligt larmet skulle en...
Under lördagskvällen och natten mot söndagen sökte ett stort polispådrag efter en kvinna i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt snöfall
0.9 ° C
1 °
0.6 °
64 %
3.6kmh
90 %
tor
4 °
fre
3 °
lör
4 °
sön
2 °
mån
1 °