LinköpingMjölbyNorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Se upp när du parkerar vid E4

Under gårdagen inträffade fyra stölder ur personbilar parkerade vid E4 i Östergötland.  Polisen varnar nu allmänheten om att inte lämna värdesaker i sina bilar. Alla stölder har skett enligt samma tillvägagångssätt, skriver polisen på sin hemsida. Föraren har stannat bilen för att köpa något att äta eller dricka och när denne återvänt har en ruta varit krossad och bilen har länsats på värdesaker så som läsplatta, mobiler och väskor.Inbrotten har skett vid E4 i höjd med Mjölby, Herrbeta och Gränna mellan klockan 16.30 – 21.00 under torsdagen.Polisen vill ha tips om personer, fordon eller liknande som har varit i området vid tidpunkterna för stölderna. Har du sett något? Ring polisen på 114 14.

Relaterade artiklar

Back to top button