1 C
Norrköping
torsdag, mars 4, 2021

Se upp när du parkerar vid E4

Under gårdagen inträffade fyra stölder ur personbilar parkerade vid E4 i Östergötland.  Polisen varnar nu allmänheten om att inte lämna värdesaker i sina bilar.  Alla stölder har skett enligt samma tillvägagångssätt, skriver polisen på sin hemsida. Föraren har stannat bilen för att köpa något att äta eller dricka och när denne återvänt har en ruta varit krossad och bilen har länsats på värdesaker så som läsplatta, mobiler och väskor. Inbrotten har skett vid E4 i höjd med Mjölby, Herrbeta och Gränna mellan klockan 16.30 – 21.00 under torsdagen. Polisen vill ha tips om personer, fordon eller liknande som har varit i området vid tidpunkterna för stölderna. Har du sett något? Ring polisen på 114 14.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...
De senaste dagarnas töväder har gjort isarna i länet mer förrädiska. Mildare väder i...
Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt snöfall
1 ° C
1.1 °
1 °
86 %
3.1kmh
90 %
tor
4 °
fre
3 °
lör
4 °
sön
2 °
mån
-1 °