4.3 C
Norrköping
torsdag, januari 21, 2021

Biljakt tog slut i Pryssgården

Vid 19.30-tiden skulle en polispatrull stoppa och kontrollera en bil i Navestad i Norrköping.  Föraren ville dock inte låtas sig stoppas och försökte istället köra ifrån polisen. Ett förföljande inleddes och jakten gick in mot stan. Bland annat förbi polishuset och på utanför Mekonomen på Stockholmsvägen körde den flyende bilisten upp på gräset för att undvika att bli stoppad. På Grenadjärvägen i Pryssgården kunde polisen slutligen få stopp på bilen genom plåtstopp. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Han misstänks nu för grov vårdslöshet i trafik genom att ha kört mot rött ljus under förföljandet, grov olovlig körning, drograttfylleri och för att ej ha stannat på polismans tecken. Ingen person kom till skada under händelsen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot tisdagen utsattes Kronans Apotek i Skarphagens centrum i Norrköping för inbrott. Larmet kom...
På söndagskvällen larmades polisen till Skärblacka med anledning av ett pågående lägenhetsinbrott. Polisen fick...
Vid 18-tiden larmades räddningstjänsten om en brand i en villa på Kapplandsgatan i Norrköping. Det...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
4.3 ° C
5 °
2.8 °
87 %
4.1kmh
90 %
tor
3 °
fre
6 °
lör
3 °
sön
1 °
mån
-1 °