LinköpingNyheterÖstergötland

Kraftig brand i flerfamiljshus i Skäggetorp

Det var vid 19.30-tiden på tisdagskvällen som larm inkom om brand i ett flerfamiljshus på Fogdegatan i Linköping. Räddningstjänst från flera stationer skickades till platsen tillsammans med ambulans och polis. Vid framkomst möttes brandmännen av en våldsam brand och lågor slog ut genom taket. Polis utrymde trapphusen och spärrade av området. Förstärkning från Norrköping har också skickats till platsen.
FOTO: LÄSARBILD
Taktiken är att låta vinden brinna av under kontrollerade former, skriver räddningsinsatsen på sin hemsida. Betongbjälklaget ska skydda från spridning i fastigheten. Alla boende är evakuerade och en samlingsplats har upprättats. Det finns inga uppgifter om några personskador.Orsaken till branden är i skrivande stund inte känd.Insatsen kommer pågå under hela natten.
Via
Lkpg.News

Relaterade artiklar

Back to top button