-0.8 C
Norrköping
måndag, april 19, 2021

Kraftig brand i flerfamiljshus i Skäggetorp

Det var vid 19.30-tiden på tisdagskvällen som larm inkom om brand i ett flerfamiljshus på Fogdegatan i Linköping.  Räddningstjänst från flera stationer skickades till platsen tillsammans med ambulans och polis. Vid framkomst möttes brandmännen av en våldsam brand och lågor slog ut genom taket. Polis utrymde trapphusen och spärrade av området. Förstärkning från Norrköping har också skickats till platsen.
FOTO: LÄSARBILD
Taktiken är att låta vinden brinna av under kontrollerade former, skriver räddningsinsatsen på sin hemsida. Betongbjälklaget ska skydda från spridning i fastigheten. Alla boende är evakuerade och en samlingsplats har upprättats. Det finns inga uppgifter om några personskador. Orsaken till branden är i skrivande stund inte känd. Insatsen kommer pågå under hela natten.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

Föregående artikelEldningsförbudet upphävt
Nästa artikelBrand på Himmelstalund

RELATERADE ARTIKLAR

Strax före midnatt larmades räddningstjänst och ambulans om en misstänkt lägenhetsbrand på Skepparegatan i...
Sent på söndagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand på Tellbovägen i...
På onsdagseftermiddagen larmades räddningstjänst och ambulans om en misstänkt lägenhetsbrand på Vilbergsgatan i Norrköping. Larmet...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.8 ° C
0.6 °
-2 °
80 %
2.1kmh
20 %
mån
15 °
tis
16 °
ons
12 °
tor
4 °
fre
7 °