NorrköpingNotiserÖstergötland

Man misshandlad på Himmelstalund

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 78 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits för brott men 16 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Många av de ärenden som har inkommit är relaterade till krogmiljön. De flesta har handlat om osämja mellan personer. Några få av händelserna har lett till att en anmälan har upprättats.

En man tog kontakt med en ordningsvakt i centrala Norrköping vid klockan 01.30 natten mot lördag. Mannen uppgav att han hade blivit misshandlad på Himmelstalundsfältet strax innan. Där ska det ha varit ett bråk mellan ett 20-tal personer och mannen hade blivit sparkad i ryggen. Polisen kontrollerade Himmelstalundsfältet men inga bråkande personer anträffades. En anmälan om misshandel upprättades. Det finns ingen misstänkt.

Relaterade artiklar

Back to top button