-1.1 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Man misshandlad på Himmelstalund

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 78 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits för brott men 16 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Många av de ärenden som har inkommit är relaterade till krogmiljön. De flesta har handlat om osämja mellan personer. Några få av händelserna har lett till att en anmälan har upprättats. En man tog kontakt med en ordningsvakt i centrala Norrköping vid klockan 01.30 natten mot lördag. Mannen uppgav att han hade blivit misshandlad på Himmelstalundsfältet strax innan. Där ska det ha varit ett bråk mellan ett 20-tal personer och mannen hade blivit sparkad i ryggen. Polisen kontrollerade Himmelstalundsfältet men inga bråkande personer anträffades. En anmälan om misshandel upprättades. Det finns ingen misstänkt.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax efter klockan 18 larmades polisen om ett personrån på Hantverkaregatan i Norrköping. En kvinna...
Polisen Region öst har inlett en förundersökning gällande människorov samt synnerligen grov misshandel efter att...
Det var stökigt på en adress i Ljura under måndagskvällen. När polisen kom på...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-1.1 ° C
0 °
-2 °
86 %
2.6kmh
0 %
lör
8 °
sön
9 °
mån
8 °
tis
10 °
ons
4 °