13.6 C
Norrköping
tisdag, april 20, 2021

Anlagd bilbrand i Klockaretorpet

Några minuter efter midnatt larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Torsten Fogelqvists gata i Norrköping.  En bil stod i lågor på en parkering. Vid framkomst var bilen helt övertänd och branden hade spridit sig till ytterligare en bil. Brandmännen kunde snabbt slå ner lågorna och snart var branden släckt. Två bilar blev totalt förstörda och ytterligare en bil värmeskadades. Branden tros vara anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats, berättar Peter Ström, vakthavande befäl vid polisen i region Öst för NkpgNews. Någon misstänkt för brottet finns inte och polisen vill gärna få in tips och observationer som kan sättas i samband med branden. Har du sett något? Ring 114 14.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid halv tio-tiden på måndagen inkom larm om brand i en bilverkstad på Stockholmsvägen...
Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om en brand på en villatomt intill...
Vid 21.15-tiden på lördagskvällen larmades räddningstjänsten om bilbrand på Biskop Henriks väg i Norsholm...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
13.6 ° C
14 °
13 °
35 %
4.6kmh
0 %
tis
15 °
ons
12 °
tor
3 °
fre
9 °
lör
9 °