NorrköpingNyheterÖstergötland

Anlagd bilbrand i Klockaretorpet

Några minuter efter midnatt larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Torsten Fogelqvists gata i Norrköping. 

En bil stod i lågor på en parkering. Vid framkomst var bilen helt övertänd och branden hade spridit sig till ytterligare en bil. Brandmännen kunde snabbt slå ner lågorna och snart var branden släckt. Två bilar blev totalt förstörda och ytterligare en bil värmeskadades.

Branden tros vara anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats, berättar Peter Ström, vakthavande befäl vid polisen i region Öst för NkpgNews. Någon misstänkt för brottet finns inte och polisen vill gärna få in tips och observationer som kan sättas i samband med branden. Har du sett något? Ring 114 14.

Relaterade artiklar

Back to top button