13.6 C
Norrköping
tisdag, april 20, 2021

Succé för drive in-bröllop vid E4

Idag var det drop in bröllop på Viringe industri och handelsområde  i Mjölby och det kan bara sammanfatas i ordet succé då hela två par ingick i det äkta ståndet. Allt till toner framsjunga av en äkta Elvisimitatör som sig bör.  På Viringe  industri och handelsområde, som ligger strategiskt ett stenkast med svag hand från E4, är det numera alltid full fart. Man kan käka en burgare, äta kinamat eller varför inte köpa sig en klänning i skön retrodesign hos Glinder. – Vi öppnade här i maj, säger entreprenören och glädjespridaren Morgan Sehlstedt som äger och driver Glinder. Man finns mest på nätet och är landets största nätbutik med inriktning på just 50-tals mode och retrodesign. – Här slog vi upp portarna i maj, mitt under värsta pandemin och det var väl inte utan att jag satt och funderade på när konkursen skulle komma men så hände det något och folk började hitta hit. En kund frågade om man kunde gifta sig i vår butik och jag tänkte varför inte. Östgötaprofilen, begravningsentreprenören och årets Östgöte 2018, Peter Trygg har licens att förrätta borgerliga vigslar så gifter du dej här så är de på riktigt. Idag, lördag var det hela två par som sade ja till varandra och imorgon, söndag är det ännu ett. Sedan fortsätter man med att viga folk på detta lite speciella sätt under nästa helg. – I framtiden skulle jag vilja att vi byggde ett riktig kapell här, säger Morgan Sehlstedt och fortsätter med att det även skulle se bra ut med en Elvis i brons utanför butiken. Vill du veta mer? Kolla Glinders hemsida.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var vid tiotiden som larm inkom om brand på Sörbyvägen i Norrköping. Det brann...
Vid halv tio-tiden på måndagen inkom larm om brand i en bilverkstad på Stockholmsvägen...
Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om en brand på en villatomt intill...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
13.6 ° C
14 °
13 °
35 %
4.6kmh
0 %
tis
15 °
ons
12 °
tor
3 °
fre
9 °
lör
9 °