FinspångNyheterÖstergötland

Biltjuvar gripna efter biljakt

På lördagskvällen larmades polisen om en bilstöld vid Risinge utanför Finspång. 

Två tjuvar hade kommit till fots och stulit en skåpbil. En person försökte stoppa tjuvarna från att stjäla bilen. De försökte då backa över denne. Polisen var snabbt på plats med flera patruller och tog upp jakten på bilen.

Färden gick mot Vingåker och runt omkring på vägarna där. Tjuvarna styrde sedan mot Rejmyre med polisen i hasorna. Vid Jerketorp utanför Rejmyre tog färden slut när de fick punktering på den stulna bilen. Tjuvarna försvann då till fots.

Efter en stunds sökande, bland annat med hund, så kunde två personer gripas. De misstänks nu bland annat för tillgrepp av fortskaffningsmedel och vårdslöshet i trafik. Fler brottsrubriceringar kommer att tillkomma.

Relaterade artiklar

Back to top button