7.2 C
Norrköping
tisdag, april 20, 2021

Biltjuvar gripna efter biljakt

På lördagskvällen larmades polisen om en bilstöld vid Risinge utanför Finspång.  Två tjuvar hade kommit till fots och stulit en skåpbil. En person försökte stoppa tjuvarna från att stjäla bilen. De försökte då backa över denne. Polisen var snabbt på plats med flera patruller och tog upp jakten på bilen. Färden gick mot Vingåker och runt omkring på vägarna där. Tjuvarna styrde sedan mot Rejmyre med polisen i hasorna. Vid Jerketorp utanför Rejmyre tog färden slut när de fick punktering på den stulna bilen. Tjuvarna försvann då till fots. Efter en stunds sökande, bland annat med hund, så kunde två personer gripas. De misstänks nu bland annat för tillgrepp av fortskaffningsmedel och vårdslöshet i trafik. Fler brottsrubriceringar kommer att tillkomma.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om en brand på en villatomt intill...
På lördagseftermiddagen larmades ett stort polispådrag till S:t Persgatan i Norrköping. Polisen fick larmet vid...
Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen inkom larm till polisen om bråk på Eriklundsplan...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
växlande molnighet
7.2 ° C
9 °
6 °
56 %
1.5kmh
48 %
tis
6 °
ons
12 °
tor
3 °
fre
7 °
lör
5 °