-5.2 C
Norrköping
torsdag, januari 28, 2021

Biltjuvar gripna efter biljakt

På lördagskvällen larmades polisen om en bilstöld vid Risinge utanför Finspång.  Två tjuvar hade kommit till fots och stulit en skåpbil. En person försökte stoppa tjuvarna från att stjäla bilen. De försökte då backa över denne. Polisen var snabbt på plats med flera patruller och tog upp jakten på bilen. Färden gick mot Vingåker och runt omkring på vägarna där. Tjuvarna styrde sedan mot Rejmyre med polisen i hasorna. Vid Jerketorp utanför Rejmyre tog färden slut när de fick punktering på den stulna bilen. Tjuvarna försvann då till fots. Efter en stunds sökande, bland annat med hund, så kunde två personer gripas. De misstänks nu bland annat för tillgrepp av fortskaffningsmedel och vårdslöshet i trafik. Fler brottsrubriceringar kommer att tillkomma.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Under tidiga onsdagskvällen jagade Norrköpingspolisen en bilist som vägrat stanna på polismans tecken. Jakten...
Under natten mot den 27 januari placerade någon eller några okända personer ut flygblad...
Strax före klockan 18 fick polisen flera samtal om bråk på Drottninggatan i centrala...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
dimma
-5.2 ° C
-4 °
-6 °
100 %
2.6kmh
90 %
tor
-4 °
fre
-5 °
lör
-5 °
sön
-3 °
mån
-8 °