13.9 C
Norrköping
tisdag, april 20, 2021

Vält långtradare blockerade trafiken på E4

Strax före klockan elva larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en lastbilsolycka på E4 mellan Norrköping och Linköping. I höjd med Tallboda, i södergående riktning, hade en långtradare vält efter att ha kört in i en stillastående personbil. I samband olyckan välte ekipaget och och blockerade båda körfälten. När räddningsmanskapet anlände till platsen var chauffören ute ur hytten och fördes med ambulans till sjukhus för vård av lindriga skador. Bilen som lastbilen kolliderade med var tom vid olyckstillfället och det finns inga uppgifter om att någon mer person kommit till skada. Ett körfält har varit avstängt norrut och det har bildats långa köer. Det är också kilometerlånga köer vid trafikplats Norsholm där trafiken leds av för att gå via gamla E4 till Linköping. Till dess att ekipaget har bärgats kommer E4 att vara avstängd söderut. Enligt den prognosen som fanns klockan 15 så hoppas man kunna öppna vägen klockan 23 igen. Lyssna på P4 Östergötland för aktuellt trafikläge. Uppdatering Klockan 20.40 meddelar trafikradion att ett körfält öppnas upp i södergående riktning.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 16.30-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en trafikolycka på E4 söder om...
Vid 21.15-tiden på lördagskvällen larmades räddningstjänsten om bilbrand på Biskop Henriks väg i Norsholm...
På lördagskvällen inträffade en viltolycka på E4 mellan Norrköping och Linköping. Strax efter trafikplats Melby,...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
13.9 ° C
15 °
13 °
35 %
3.1kmh
14 %
tis
12 °
ons
12 °
tor
4 °
fre
7 °
lör
6 °