NorrköpingNyheterÖstergötland

Misshandlades vid rån i Haga

Vid 18.30-tiden larmades flera polispatruller och ambulans om misshandel vid Hagagymnasiet i Norrköping. När polis kom fram hittades en skadad person. Personen, en man, fördes till sjukhus med ambulans. Han ska ha blivit misshandlad med ett tillhygge och senare framkom att han också blivit utsatt för ett rån.-Ja, jag kan bara bekräfta det du säger och berätta att vi fick en påringning klockan 18.29 på onsdagskvällen om att det skett en misshandel på den aktuella adressen och att vi är där med flera enheter, säger Monica Bergström, presstalesperson hos polisen i Östergötland.En större del av Hagagymnasiets skolgård har spärrats av och polisen arbetar nu på platsen. Bland annat genom att knacka dörr och prata med personer i området samt spåra med hund. Avspärrningarna kommer att kvarstå tills dess att polisens tekniker varit på platsen och en brottsplatsundersökning har gjorts, skriver polisen på sin hemsida.Enligt vittnesuppgifter till NkpgNews ska två mörkt klädda maskerade personer beväpnade med tillhyggen, en kniv och ett basebollträ, ha setts lämna platsen vid tidpunkten för misshandeln. Ingen person har gripits.Polisen har inlett en förundersökning om grovt rån och är intresserade av tips och iakttagelser från området vid tiden för händelsen. Den som har gjort iakttagelser eller har andra uppgifter att lämna om händelsen ombeds ringa 114 14.

Relaterade artiklar

Back to top button