-3.2 C
Norrköping
måndag, januari 18, 2021

Man rånad och misshandlad i Klockaretorpet

Vid niotiden på måndagsmorgonen larmades polisen till Alberts Engströms gata i Norrköping med anledning av ett bråk.  På plats hittades en skadad man som fördes med ambulans till sjukhus. Mannen, som är i 30-årsåldern, hade sårskador på kroppen. Efter bråket ska flera personer ha lämnat platsen på motorcykel eller moped. Brottsplatsen spärrades av och i skrivande stund pågår en kriminalteknisk undersökning. Ärendet utreddes först som grov misshandel, men senare ändrades brottsrubriceringen till grovt rån då offret blivit bestulen på sina tillhörigheter i samband med misshandeln. Gärningsmännen är fortfarande på fri fot. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har sett, hört eller har annan kännedom om händelsen. Har du sett något? Ring 114 14 eller prata med polis på plats.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Grovt rån i city

Polisen larmades strax innan klockan fem till Kungsgatan i Norrköping med anledning av ett...
Vid 17-tiden larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Hjalmar Brantings gata i Norrköping. I...
Strax efter klockan 22 larmades ett stort polispådrag till Nordantill i Norrköping. Det hela ska...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-3.2 ° C
-2 °
-4 °
93 %
1kmh
90 %
tis
1 °
ons
5 °
tor
6 °
fre
2 °
lör
2 °