13.6 C
Norrköping
tisdag, april 20, 2021

Man rånad och misshandlad i Klockaretorpet

Vid niotiden på måndagsmorgonen larmades polisen till Alberts Engströms gata i Norrköping med anledning av ett bråk.  På plats hittades en skadad man som fördes med ambulans till sjukhus. Mannen, som är i 30-årsåldern, hade sårskador på kroppen. Efter bråket ska flera personer ha lämnat platsen på motorcykel eller moped. Brottsplatsen spärrades av och i skrivande stund pågår en kriminalteknisk undersökning. Ärendet utreddes först som grov misshandel, men senare ändrades brottsrubriceringen till grovt rån då offret blivit bestulen på sina tillhörigheter i samband med misshandeln. Gärningsmännen är fortfarande på fri fot. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har sett, hört eller har annan kännedom om händelsen. Har du sett något? Ring 114 14 eller prata med polis på plats.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen inkom larm till polisen om bråk på Eriklundsplan...
Natten mot söndagen larmades polis och ambulans till City gross parkering på Ingelsta i...
Vid 14.30-tiden på fredagseftermiddagen fick polisen flera larmsamtal om bråk vid Söder Tull i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
13.6 ° C
14 °
13 °
35 %
4.6kmh
0 %
tis
15 °
ons
12 °
tor
3 °
fre
9 °
lör
9 °