NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Vält timmerbilssläp stoppar trafiken på riksväg 55

Det var vid 10.20-tiden på tisdagen som räddningstjänst och polis larmades om en lastbilsolycka på riksväg 55 norr om Norrköping.I södergående riktning, i höjd med Klingstad, hade ett timmerbilssläp vält. Lasten hade hamnat på vägbanan och i diket ner mot Näknavägen. Chauffören klarade sig oskadd.Olyckan har orsakat helt stopp i södergående riktning och det har bildats långa köer. Vid elvatiden stoppades även trafiken i norrgående riktning under 20 minuter.Någon bra omledningsväg finns inte eftersom Näknavägen också är avstängd till följd av olyckan. Enligt en tidig prognos beräknas vägen kunna öppnas igen klockan 13.Uppdatering Ny prognos på när vägen kan öppnas igen är klockan 17. Lyssna på P4 Östergötland för aktuellt trafikläge.

Relaterade artiklar

Back to top button