NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Brinnande lastbil stoppade trafiken på E4

Vid tolvtiden larmades räddningstjänstens om lastbilsbrand på E4 utanför Norrköping.

I södergående riktning, mellan Ingelsta och Hallberga, hade det börjat brinna i förarhytten på en timmerbil med släp. Det brann kraftigt när brandmännen anlände till platsen och rökpelaren kunde ses från långt avstånd. Det finns inga uppgifter om några personskador.

FOTO: LÄSARBILD

Under tiden som släckningsarbetet pågick var vägen helt avstängd i södergående riktning och det blev långa köer.

Klockan 12.36 meddelade räddningstjänsten att branden var släckt, men att trafiksituationen var besvärlig. Polis finns på plats och dirigerar trafiken i en fil som öppnats upp. Köerna kommer dock att kvarstå tills bärgare har transporterat bort den brunna lastbilen och släpet.

Relaterade artiklar

Back to top button