-3.9 C
Norrköping
lördag, mars 6, 2021

Familjebråk i Guldringen

Under tisdagskvällen utbröt ett större bråk mellan två familjer i Navestad. Flera polispatruller samt ambulans skickades till platsen. Upprinnelsen till det hela var att två yngre pojkar råkat i bråk med varandra och därefter dragit in sina mammor. Angelica Israelsson Silfver, presstalesperson hos polisen bekräftar att de har tre patruller på den aktuella adressen och att de nu särat på de som deltagit i bråket. Till en början var det väldigt stökigt och rörigt på platsen och det var svårt att överblicka vad som hänt. Under tiden som insatsen pågick small flera bangers i Guldringen. Efter att stämningen lugnat ner sig så eskorterade polisen de två familjerna till sina respektive bostäder. Ingen person behövde medfölja ambulans. Polisen har upprättat en anmälan om ringa misshandel.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På torsdagskvällen larmades polis och ambulans till Vidablick i Norrköping. Polisen uppger att det...
Klockan 02.38 natten mot måndag och i samband med en fordons- och förarkontroll på...
På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-3.9 ° C
-1 °
-5 °
74 %
0.5kmh
5 %
lör
5 °
sön
2 °
mån
2 °
tis
3 °
ons
3 °