NorrköpingNyheterÖstergötland

Familjebråk i Guldringen

Under tisdagskvällen utbröt ett större bråk mellan två familjer i Navestad. Flera polispatruller samt ambulans skickades till platsen. Upprinnelsen till det hela var att två yngre pojkar råkat i bråk med varandra och därefter dragit in sina mammor.

Angelica Israelsson Silfver, presstalesperson hos polisen bekräftar att de har tre patruller på den aktuella adressen och att de nu särat på de som deltagit i bråket. Till en början var det väldigt stökigt och rörigt på platsen och det var svårt att överblicka vad som hänt. Under tiden som insatsen pågick small flera bangers i Guldringen.

Efter att stämningen lugnat ner sig så eskorterade polisen de två familjerna till sina respektive bostäder. Ingen person behövde medfölja ambulans.

Polisen har upprättat en anmälan om ringa misshandel.

Relaterade artiklar

Back to top button