NorrköpingNyheterÖstergötland

Husvagnsbrand på riksväg 51

Vid 17.20-tiden larmades räddningstjänst och polis om husvagnsbrand på riksväg 51 strax utanför Norrköping.

Nära poliskontrollplatsen vid Ringeby, riktning mot Eriksbergsrondellen, hade det börjat brinna i en husvagn. Det brann kraftigt när räddningstjänsten anlände till platsen och dragbilen hade kopplats ifrån och kört undan en bit. Eftersom det fanns en gasolflaska i husvagnen fick brandmännen arbeta med viss försiktighet.

Under släckningsarbetet var det helt stopp i båda riktningar och det blev långa köer. Husvagnen, som blev totalt förstörd i branden, flyttades in på en parkeringsficka. Ingen person ska ha kommit till skada vid branden.

Vid 18-tiden var det åter full framkomlighet i båda riktningar.

Relaterade artiklar

Back to top button