NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Kokrekommendation efter vattenläcka i Krokek

Boende på flera adresser i Krokek uppmanas att koka sitt dricksvatten innan det används för mat och dryck. Detta på grund av lagning av en tidigare vattenläcka.Kokrekommendationen gäller på följande adresser:
 • Falkvägen 2, 4-7
 • Hökvägen 2-14, 16, 18, 20
 • Järpvägen 12-16, 18
 • Orrvägen 1-4, 6, 8
 • Ugglevägen 3-6, 8, 10, 12
 • Vråkvägen 5-19
Kokrekommendationen gäller tills Nodra har fått godkända laboratorieprover på vattnet. Kokrekommendation innebär att allt vatten som ska användas till dryck eller matlagning måste kokas innan användning.Vattentankar finns utställda på:
 • Vråkvägen 6
 • Vråkvägen 13-15
 • Järpvägen/Orrvägen
 • Hökvägen 20 grönområde
 • Ugglevägen/Hökvägen 5
Mer information finns på Nodras hemsida.Uppdatering Under fredagen fick Nodra godkända vattenprover vilket innebär att kokrekommendationen upphör. Vattnet går att använda som vanligt igen till dryck och matlagning.

Relaterade artiklar

Back to top button