NorrköpingNyheterÖstergötland

Rattfyllerist kraschade i stolpe i Ljurarondellen

Natten mot söndagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka i Ljurarondellen i Norrköping.

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 01.12. En bilist hade av okänd anledning kört av vägen och kraschat in i en stolpe. Föraren följde med ambulans till sjukhus, oklart med vilka skador. Det blev rejäla skador på bilen som måste bärgas från platsen.

Föraren, en man i 40-årsåldern, blåste positivt vid polisens nykterhetskontroll och blev misstänkt för rattfylleri.

Olyckan orsakade inga större störningar i trafiken.

På söndagseftermiddagen orsakade bilen nya larm.
BILD: Utryckning LKPG

Vid 13.30-tiden på söndagen var bilen fortfarande kvar i diket och en förbipasserande bilist slog larm till SOS. Räddningstjänst, ambulans och polis ryckte ut till platsen igen för att konstatera att det var en gammal olycka. Senare under eftermiddagen bärgades bilen.

Relaterade artiklar

Back to top button