7.2 C
Norrköping
måndag, april 12, 2021

Rattfyllerist kraschade i stolpe i Ljurarondellen

Natten mot söndagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka i Ljurarondellen i Norrköping. Larmet inkom till SOS Alarm klockan 01.12. En bilist hade av okänd anledning kört av vägen och kraschat in i en stolpe. Föraren följde med ambulans till sjukhus, oklart med vilka skador. Det blev rejäla skador på bilen som måste bärgas från platsen. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåste positivt vid polisens nykterhetskontroll och blev misstänkt för rattfylleri. Olyckan orsakade inga större störningar i trafiken.
På söndagseftermiddagen orsakade bilen nya larm.
BILD: Utryckning LKPG
Vid 13.30-tiden på söndagen var bilen fortfarande kvar i diket och en förbipasserande bilist slog larm till SOS. Räddningstjänst, ambulans och polis ryckte ut till platsen igen för att konstatera att det var en gammal olycka. Senare under eftermiddagen bärgades bilen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På söndagskvällen larmades räddningstjänst och ambulans till en singelolycka på Eksundsvägen utanför Norrköping. Larmet inkom...
Klockan 01.29, natten mot fredag, kom det inbrottslarm från ett våffelkafé i Ljura, Norrköping. ...
Natten mot måndagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en viltolycka på E22 mellan...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
7.2 ° C
7.8 °
7 °
61 %
6.7kmh
75 %
mån
6 °
tis
5 °
ons
7 °
tor
10 °
fre
12 °