NorrköpingNyheterÖstergötland

Mordförsök i Lagerlunda – tre gripna

Sent på fredagskvällen inkom larm om en skadad man i en lägenhet på Bromsaregatan i Norrköping.Polisen fick larmet klockan 23.30 och åkte till platsen tillsammans med ambulans. I lägenheten påträffades en man med någon form av stickskada på överkroppen. Han fördes till sjukhus med ambulans och togs in för operation omgående, skriver polisen på sin hemsida.– Han är kritiskt skadad, säger Martin Detterström, vakthavande befäl vid polisen i region Öst till tidningen Aftonbladet.Tre personer som befann sig på platsen greps och medtogs för förhör. De gripna, två män och en kvinna, anhölls senare under lördagen av åklagare, rapporterar P4 Östergötland. Lägenheten spärrades av i väntan på brottsplatsundersökning.

Relaterade artiklar

Back to top button