7.2 C
Norrköping
måndag, april 12, 2021

Mordförsök i Lagerlunda – tre gripna

Sent på fredagskvällen inkom larm om en skadad man i en lägenhet på Bromsaregatan i Norrköping. Polisen fick larmet klockan 23.30 och åkte till platsen tillsammans med ambulans. I lägenheten påträffades en man med någon form av stickskada på överkroppen. Han fördes till sjukhus med ambulans och togs in för operation omgående, skriver polisen på sin hemsida. – Han är kritiskt skadad, säger Martin Detterström, vakthavande befäl vid polisen i region Öst till tidningen Aftonbladet. Tre personer som befann sig på platsen greps och medtogs för förhör. De gripna, två män och en kvinna, anhölls senare under lördagen av åklagare, rapporterar P4 Östergötland. Lägenheten spärrades av i väntan på brottsplatsundersökning.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 00.04, natten mot torsdag, inkom samtal kom till polisen från en person som...
Strax före midnatt larmades polis och ambulans till Risings väg i Finspång. En ung man...
Det var tidigare i år som en 40-årig man, nästan dödade, en nioårig flicka...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
7.2 ° C
7.8 °
7 °
61 %
6.7kmh
75 %
mån
6 °
tis
5 °
ons
7 °
tor
10 °
fre
12 °