NorrköpingNyheterÖstergötland

Ytterligare två häktade för mordet på Ingelsta

Ytterligare två män begärdes på torsdagen häktade misstänkta för inblandning i mordet på Ingelsta i april i år.

De greps greps och anhölls i måndags misstänkta för mord och försök till mord.

– Utredningen har pågått en tid och det sitter sedan tidigare flera häktade. Den pågående utredningen har lett fram till att även de nu aktuella männen misstänks för brotten. Männen är i 30-årsåldern, säger kammaråklagare Karin Sandén som leder utredningen.

Tingsrätten beslutade att häkta de båda männen som misstänkta på sannolika skäl för mord och medhjälp till mord. Tingsrätten beslutade även om yppandeförbud och därför kan åklagaren inte ge några fler kommentarer om utredningen.

Åtal ska vara väckt senast den 20 augusti.

Man skjuten till döds på Ingelsta

Relaterade artiklar

Back to top button