14.4 C
Norrköping
tisdag, april 20, 2021

Tre frihetsberövade för olaga hot

Under tidiga söndagskvällen larmades flera polispatruller till Bråddgatan i Norrköping. Polisen fick larmet strax före klockan 18. Exakt vad som föregått utryckningen är i skrivande stund oklart. Enligt uppgifter till NkpgNews har flera smällar hörts på platsen innan polisen anlände. Magnus Holmström, vakthavande befäl hos polisen i region Öst, bekräftar att de är på plats vid den aktuella adressen. – Någon skottlossning vet jag inget om men vi är på platsen och ärligt talat har vi just nu inte riktigt klart för oss vad som hänt. Det hela är aningen luddigt just nu, men helt klart är att tre personer kommer att få följa med till stationen eftersom vi vill prata lite mer med dem. Personerna som frihetsberövades anträffades i anslutning till en bil som senare bärgades bort. Vid 19-tiden arbetade polisen fortfarande på platsen. Några hylsor eller något vapen ska inte ha påträffats. Polisen rubricerar händelsen som olaga hot.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På lördagseftermiddagen larmades ett stort polispådrag till S:t Persgatan i Norrköping. Polisen fick larmet vid...
Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen inkom larm till polisen om bråk på Eriklundsplan...
Vid 21-tiden larmades räddningstjänst och ambulans om en misstänkt brand på Sandgatan i Norrköping. Boende...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
14.4 ° C
15 °
14 °
33 %
4.6kmh
0 %
tis
14 °
ons
12 °
tor
4 °
fre
7 °
lör
6 °