3.6 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Man misshandlad i centrala Norrköping

Vid 19-tiden på tisdagskvällen larmades polisen om en misshandel på Skepparegatan i Norrköping. På plats påträffades en skadad man. Mannen ska ha slagits blodig av en eller två personer och fått skador på huvuduet, rapporterar P4 Östergötland. Hur pass allvarliga skador det rör sig om är i skrivande stund inte känt. – Jag kan bekräfta att vi är på plats och att det skett en misshandel på platsen, berättar Magnus Holmström, vakthavande befäl hos polisen i länet för NkpgNews. Ett område vid korsningen Skepparegatan/Knäppingborsgatan spärrades av. Likaså en innergård. – Just nu arbetar vi med olika förhör, bland annat med brottsoffret, men i övrigt vet jag just nu inte så mycket. Någon misstänkt för gärningen finns i nuläget inte.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 02.38 natten mot måndag och i samband med en fordons- och förarkontroll på...
På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...
Strax efter klockan 18 larmades polisen om ett personrån på Hantverkaregatan i Norrköping. En kvinna...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
3.6 ° C
4 °
2.8 °
75 %
1.3kmh
53 %
tis
4 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °