3.6 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Rån, inbrott och skadegörelse – så var polisnatten

Polisen larmades strax efter midnatt till Hageby i Norrköping med anledning av att någon skulle slå på bilar med någon form av tillhygge. Åtta skadade bilar hittades på Bäraregatan. Polisen sökte efter gärningspersonen i området men utan resultat och det finns i nuläget ingen misstänkt. Åtta anmälningar om skadegörelse är upprättade.- Polisen larmades därefter till en livssmedelsbutik på Pressaregatan i Hageby efter att ett inbrottalarm hade utlösts. På plats möttes patrullen av krossade rutor. Det såg ut som om man hade tagit snus och cigaretter. Polisen har sökt efter gärningspersoner i området men utan resultat och det finns i nuläget ingen misstänkt. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Polisen larmades till Åby strax innan klockan 03,00 med anledning av ett rån. Två gärningspersoner ska genom hot ha tilltvingat sig en ung killes moped och mobiltelefon. Den drabbade är i 15-årsåldern. Han har inte fått några fysiska skador. En anmälan om rån och olaga hot är upprättad. I nuläget finns det ingen misstänkt. Har du tips om någon av händelserna? Ring 114 14

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 05.00 fick polisen samtal om att ett inbrottslarm hade utlöst i en livsmedelsbutik...
Polis larmades, under lördagskvällen till en adress i Ektorp, Norrköping, med anledning av ett...
Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
3.6 ° C
4 °
2.8 °
75 %
1.3kmh
53 %
tis
4 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °