3.6 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Anlagd brand på café i city

Det var strax före klockan fyra som räddningstjänst och polis larmades till Spiralen i Norrköping. Larmet inkom som ett automatiskt brandlarm. Vid framkomst möttes brandmännen av en fullt utvecklad brand i Brödernas Kafé. Sprinklersystemet hade gått igång och förhindrat en fullskalig brand. Räddningstjänsten vädrade ur lokalerna och kontrollerade så att branden inte spridit sig. Ett saneringsföretag är på plats för att sanera rök- och vattenskador. Polisen misstänker att branden var anlagd. Någon eller några tros ha slagit sönder en ruta och startat en brand, berättar Lars-Göran Nilseryd, vakthavande befäl hos polisen i region Öst för NkpgNews. Ärendet utreds som försök till mordbrand. Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som kan ha sett något som kan sättas i samband med branden. Har du sett något misstänkt? Ring 114 14.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 14.30-tiden larmades räddningstjänst och polis till Borgsmoskolan i Norrköping med anledning av att...
Strax före klockan 18 fick polisen flera samtal om bråk på Drottninggatan i centrala...
Strax före klockan 21 tog polisen emot ett överfallslarm från en godisbutik på Drottninggatan...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
3.6 ° C
4 °
2.8 °
75 %
1.3kmh
53 %
tis
4 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °