-1.6 C
Norrköping
måndag, mars 8, 2021

Larm om drunkning i Ensjön – räddningsfordon kunde inte komma fram

Det var strax efter klockan 20 på onsdagskvällen som larm inkom till SOS om misstänkt drunkning i Ensjön i Norrköping. En båt sågs ligga uppochner i sjön ungefär 150 meter från bryggorna vid Grönviksbadet. Räddningstjänst och ambulans skickades till platsen och vid framkomst hade några av badgästerna parkerat så illa så att räddningsfordonen inte kunde ta sig hela vägen fram. Brandmännen tvingades springa ner till badet och få bilägarna att flytta undan sina bilar. Väl på plats sjösattes en räddningsbåt med dykare som tog sig ut till den uppochnervända båten för att undersöka den. Man sökte också av området med hjälp av drönare. Snart kom uppgifter om att det var ungdomar hade lekt med båten och sedan lämnat den. Båten vändes på rätt köl och bogserades in till land.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Sedan början på 60-talet har räddningstjänsten i Norrköping haft ständig beredskap med vattendykare. Detta...
Det var klockan 17.41 på söndagen som larm inkom om bil i vattnet vid...
Det var klockan 17.45 på fredagen som SOS Alarm fick samtal om en misstänkt...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-1.6 ° C
-1 °
-2 °
46 %
3.1kmh
100 %
mån
-2 °
tis
2 °
ons
0 °
tor
3 °
fre
6 °