-4 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Bil i brand efter biljakt

Det var 22.15-tiden som räddningstjänst och ambulans larmades om en avåkning på väg 1139 mellan Gettorp och Roxenbaden utanför Norrköping. Olyckan inträffade efter att polisen velat stoppa och kontrollera bilen. Föraren ville inte låta sig stoppas utan försökte istället köra ifrån patrullen. Nära Sjöhult, precis på kommungränsen till Linköping, körde den flyende bilisten av vägen och voltade. Efter olyckan fattade bilen eld. I väntan på en extra vattenenhet från Norrköping arbetade brandmännen med att förhindra branden från att sprida sig till terrängen. Branden kunde sedan snabbt släckas. Föraren är nu misstänkt för grov olovlig körning, grov rattfylla, drograttfylla och vårdslöshet i trafik, skriver Aftonbladet. Några allvarliga personskador har inte rapporterats.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 19-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på Kärrhagsgatan i Norrköping. Bilist...
På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...
Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Bäraregatan i Norrköping. Larmet inkom...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-4 ° C
-3 °
-5 °
80 %
3.1kmh
1 %
fre
3 °
lör
4 °
sön
3 °
mån
1 °
tis
3 °