LinköpingNorrköpingNyheterÖstergötland

Bil i brand efter biljakt

Det var 22.15-tiden som räddningstjänst och ambulans larmades om en avåkning på väg 1139 mellan Gettorp och Roxenbaden utanför Norrköping.Olyckan inträffade efter att polisen velat stoppa och kontrollera bilen. Föraren ville inte låta sig stoppas utan försökte istället köra ifrån patrullen. Nära Sjöhult, precis på kommungränsen till Linköping, körde den flyende bilisten av vägen och voltade. Efter olyckan fattade bilen eld.I väntan på en extra vattenenhet från Norrköping arbetade brandmännen med att förhindra branden från att sprida sig till terrängen. Branden kunde sedan snabbt släckas.Föraren är nu misstänkt för grov olovlig körning, grov rattfylla, drograttfylla och vårdslöshet i trafik, skriver Aftonbladet. Några allvarliga personskador har inte rapporterats.

Relaterade artiklar

Back to top button