5.5 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Svärdman greps i centrala Norrköping

Vid 20.30-tiden på tisdagskvällen fick polisen samtal om en man som gick omkring med ett svärd i centrala Norrköping.  Flera patruller involverades för att leta efter mannen. Tio minuter efter larmet var mannen anträffad greps. Vid gripandet var han hotfull mot poliserna och belades med handfängsel. Svärdet beslagtogs. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu misstänkt för grovt olaga hot mot tjänsteman samt grovt brott mot knivlagen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
5.5 ° C
6 °
4.4 °
70 %
4.6kmh
0 %
tis
10 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
1 °
lör
5 °