-0.5 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Se upp när du parkerar bilen vid E4

Under helgen har polisen tagit emot flera anmälningar om stölder ur bilar som har stått parkerade vid rastplatser och utflyktsmål längs med E4 i Östergötland och Jönköping. Under lördagen och söndagen rapporterades elva fall av stölder och försök till stölder ur bilar, husvagnar och husbilar. Fyra av stölderna har skett i Röttle by utanför Gränna. Även i Braehus, Skillingaryd, Mantorp, Mjölby, Taberg, och Ödeshög är platser där stölder har skett. Tjuvarna har helt enkelt tagit vad man har kommit över från fordonen. I vissa fall har datorer stulits och i andra fall endast necessärer eller resväskor med kläder. I några av fallen har det gjorts iakttagelser men i nuläget finns det ingen misstänkt för stölderna. Polisen känner igen den här typen av brottslighet från förra sommaren och vill nu uppmana folk till att inte lämna packning eller värdeföremål synligt i parkerade bilar. Tipsa polisen Polisen tar tacksamt emot tips via 114 14. Vid pågående brott, ring 112.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...
De senaste dagarnas töväder har gjort isarna i länet mer förrädiska. Mildare väder i...
Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-0.5 ° C
0 °
-1.7 °
59 %
5.1kmh
0 %
fre
3 °
lör
5 °
sön
3 °
mån
1 °
tis
3 °