BoxholmNyheterÖstergötland

Man mördad i Boxholm – två gripna

En man i 40-årsåldern i Boxholm fick föras till sjukhus i ambulans på fredagskvällen sedan han hittats allvarligt skadad utomhus. Nu meddelar polisen att mannen avlidit.Det var vid 23-tiden på fredagskvällen som det kom larm om en svårt skadad och misshandlad man i Boxholm. Polisen har under natten arbetat intensivt med utredningen. Två män i 25-årsåldern har gripits, misstänkta för försök till mord. Den drabbade mannen är i 40-årsåldern.Uppgifter gör gällande att den nu avlidna mannen ska ha misshandlats med en hammare. Tekniker har genomfört en brottsplatsundersökning där mannen hittades utomhus, samt i en lägenhet i Boxholm där en av de misstänkta männen greps. Dessutom har polisen hållit förhör med flera personer som kan ha information om händelsen.Den ena mannen greps i Boxholm under natten, och den andra greps i Tranås under lördagsförmiddagen.Uppdatering De båda männen har på tisdagen begärts häktade, rapporterar P4 Östergötland.
Via
Lkpg.News

Relaterade artiklar

Back to top button