-2 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Man mördad i Boxholm – två gripna

En man i 40-årsåldern i Boxholm fick föras till sjukhus i ambulans på fredagskvällen sedan han hittats allvarligt skadad utomhus. Nu meddelar polisen att mannen avlidit. Det var vid 23-tiden på fredagskvällen som det kom larm om en svårt skadad och misshandlad man i Boxholm. Polisen har under natten arbetat intensivt med utredningen. Två män i 25-årsåldern har gripits, misstänkta för försök till mord. Den drabbade mannen är i 40-årsåldern. Uppgifter gör gällande att den nu avlidna mannen ska ha misshandlats med en hammare. Tekniker har genomfört en brottsplatsundersökning där mannen hittades utomhus, samt i en lägenhet i Boxholm där en av de misstänkta männen greps. Dessutom har polisen hållit förhör med flera personer som kan ha information om händelsen. Den ena mannen greps i Boxholm under natten, och den andra greps i Tranås under lördagsförmiddagen. Uppdatering De båda männen har på tisdagen begärts häktade, rapporterar P4 Östergötland.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Just nu pågår inspelningar av Netflix nya svenska originalserie ”Den osannolika mördaren”. Serien är baserad...
Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot den kvinna som sedan i tisdags suttit anhållen misstänkt...
Det var strax efter klockan ett på måndagsnatten som polisen larmades till Ljura där...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-2 ° C
-2 °
-2 °
93 %
2.1kmh
0 %
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °
sön
1 °