5.6 C
Norrköping
lördag, mars 6, 2021

Kraftig brand i risupplag i hamnen

Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om en brand på Jungmansgatan i Norrköping. Larmet inkom till SOS Alarm klockan 01.19 och enligt de första uppgifterna skulle det brinna i en trähög. Vid framkomst möttes brandmännen av en kraftig brand i ett större risupplag. På grund av den stora omfattningen begärdes fler resurser till platsen. Branden hade börjat sprida sig till ett närliggande område där det står bilar. Bilarna har dock inte börjat brinna och brandmännen arbetar med att flytta undan dom. Räddningstjänsten har också rekvirerat en grävmaskin som ska dela på högen och lägga grus på den för att stoppa eldens framfart. Det är kraftig rökutveckling från branden och i skrivande stund ligger vinden på mot Händelö. Varför det börjat brinna är i nuläget inte känt.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid halv tre-tiden på måndagsnatten larmades räddningstjänsten till Kofferdigatan i Norrköping. En inringare såg hur...
På lördagsförmiddagen upptäcktes en vattenläcka på Norra Promenaden i Norrköping. I höjd med centralstationen trycktes...
Vid 18-tiden på torsdagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand vid postterminalen på Norra...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
5.6 ° C
6 °
5 °
56 %
8.8kmh
60 %
lör
6 °
sön
3 °
mån
2 °
tis
3 °
ons
3 °