2.3 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Nu åtalas Esmeraldas mamma för mord

Idag åtalas den kvinna som misstänks ha mördat sin treåriga dotter tillsamman med barnets numera avlidna pappa. Under den nyligen avslutade presskonferensen klargjorde åklagaren Anna Lander om skälen till varför hon anser att kvinnan nu ska åtalas för mord och flera andra grova brott och även brott mot ett yngre syskon till den numera avlidna flickan. Anna Lander berättade vidare om att kroppen var inlindad i tyg och plast samt lagd under en säng i barnens rum. Att flickan hade synbara skador på kroppen samt även olika typer av narkotika som försatt henne i ett hjälplöst tillstånd. Det går inte att ta miste på att det har fallet rör upp även de som arbetat med utredningen. Det var i januari som den treåriga flickan hittades död i sina föräldrars lägenhet i centrala Norrköping. Mamman åtalas i första hand för mord och i andra hand för synnerligen grov misshandel och grovt vållande till annans död. Även pappan misstänktes för brott men avled i en häktescell och misstankarna mot honom är avskrivna. Mamman nekar till brott. Här kan du se SVT:s sändning från pressträffen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Just nu pågår inspelningar av Netflix nya svenska originalserie ”Den osannolika mördaren”. Serien är baserad...
Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot den kvinna som sedan i tisdags suttit anhållen misstänkt...
Det var strax efter klockan ett på måndagsnatten som polisen larmades till Ljura där...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
2.3 ° C
3 °
1.7 °
38 %
5.7kmh
21 %
fre
0 °
lör
5 °
sön
2 °
mån
1 °
tis
3 °