0 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Kulturhuset utsattes för inbrott

På söndagen fick polisen samtal om inbrott hos Kulturhuset på Kronängsgatan i Norrköping. Inbrottet upptäcktes på eftermiddagen och tros ha skett någon gång under natten mot söndagen. Inne i lokalerna hade flera dörrar brutits upp och tjuven eller tjuvarna hade bland annat stulit datorer, kablage och musikinstrument till ett okänt värde. Tjuvarna lämnade vissa spår efter sig. Någon hade tagit en tugga av ett kex som låg på ett fat och sedan lagt tillbaka det. En blå IKEA-kasse hade tömts på innehåll och man tror att den kan ha använts för att bära ut stöldgods från lokalerna. Om någon sett en person med en sådan kasse under natten mot söndagen så är det intressant för utredningen.
FOTO: NIKLAS LUKS
Under söndagskvällen var polisen på plats och upprättade en anmälan om stöld. Byggnaden spärrades sedan av i väntan på en kriminalteknisk undersökning som kommer att ske under måndagen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 01:40, natten mot onsdag, larmades polis till en fastighet i centrala Norrköping med...
Klockan 05.00 fick polisen samtal om att ett inbrottslarm hade utlöst i en livsmedelsbutik...
Klockan 02.38 natten mot måndag och i samband med en fordons- och förarkontroll på...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
0 ° C
0 °
0 °
100 %
6.2kmh
90 %
ons
7 °
tor
4 °
fre
2 °
lör
3 °
sön
2 °