KulturNorrköpingNyheterÖstergötland

Kulturhuset utsattes för inbrott

På söndagen fick polisen samtal om inbrott hos Kulturhuset på Kronängsgatan i Norrköping.Inbrottet upptäcktes på eftermiddagen och tros ha skett någon gång under natten mot söndagen. Inne i lokalerna hade flera dörrar brutits upp och tjuven eller tjuvarna hade bland annat stulit datorer, kablage och musikinstrument till ett okänt värde.Tjuvarna lämnade vissa spår efter sig. Någon hade tagit en tugga av ett kex som låg på ett fat och sedan lagt tillbaka det. En blå IKEA-kasse hade tömts på innehåll och man tror att den kan ha använts för att bära ut stöldgods från lokalerna. Om någon sett en person med en sådan kasse under natten mot söndagen så är det intressant för utredningen.
FOTO: NIKLAS LUKS
Under söndagskvällen var polisen på plats och upprättade en anmälan om stöld. Byggnaden spärrades sedan av i väntan på en kriminalteknisk undersökning som kommer att ske under måndagen.

Relaterade artiklar

Back to top button