5 C
Norrköping
fredag, februari 26, 2021

Misstänkt skottlossning i Östantill

Det var vid 22.30-tiden på söndagskvällen som larm inkom om misstänkt skottlossning på Nya Rådstugugatan i Norrköping. Två smällar ska ha hörts av flera personer. En parkeringsplats som sträcker sig mellan Skepparegatan och Generalsgatan har spärrats av och polisen söker mellan bilarna, bland annat med hund. Man pratar också med boende i närheten. Någon skadad person har inte påträffats. Polisen har varit i kontakt med sjukhuset, men ingen har sökt vård för skottskador. Uppdatering Polisen kunde inte hitta något som tydde på att en skjutning ägt rum. Eventuellt kan det ha varit bangers som orsakat smällarna, berättar Bo Gunnarsson, vakthavande befäl vid polisen i region Öst för Nkpg.News. En dryg timme efter larmet kunde avspärrningarna hävas. Trots att inga fynd gjorts så kan polisen inte att utesluta att skott kan ha avlossats, rapporterar SVT Nyheter Öst. En anmälan om vapenbrott är upprättad, men det finns ingen misstänkt.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var stökigt på en adress i Ljura under måndagskvällen. När polisen kom på...
Vid 11.40-tiden larmades räddningstjänsten om en vattenläcka på Nygatan i Norrköping. Vid korsningen till...
På måndagskvällen larmades polisen till Skärblacka efter samtal om att en man setts med...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
5 ° C
5 °
5 °
81 %
10.3kmh
90 %
fre
9 °
lör
7 °
sön
9 °
mån
8 °
tis
1 °