NorrköpingNyheterÖstergötland

Maskerade gärningsmän stal kassa från bowlinghall

Vid 21.30-tiden på tisdagskvällen larmades polisen till bowlingen i Vilbergen med anledning av en stöld.Tre maskerade personer hade kommit in, stulit kassan och därefter sprungit från platsen. Flera polispatruller skickades till platsen samt till andra platser i området för att söka efter de misstänkta gärningsmännen. Snart kunde polisen lokalisera och gripa en av de misstänkta personerna. Ingen person kom till skada vid händelsen.Hur mycket pengar gärningsmännen fick med sig är i skrivande stund inte känt.Polisen är angelägen att komma i kontakt med fler vittnen till händelsen eller andra som gjort iakttagelser. Har du sett något? Ring 114 14 eller 112 om det är akut.

Relaterade artiklar

Back to top button